Lucas Dolfing wint ONK Enduro Amersfoort

Zaterdag 11 oktober stond voor TM rijder Lucas Dolfing de enduro van Amersfoort op het programma. Zoals vaak waren er dit keer ook weer drie proeven uitgezet. De eerste proef was op een militair oefenterrein en bestond voornamelijk uit zand en lange rechte stukken. De tweede proef was het tegenovergestelde van de eerste proef; proef twee was veelal op asfalt. De derde en laatste proef was op de crossbaan van MSV Salz. Er moesten in Amersfoort drie ronden worden afgelegd. In het begin van de wedstrijd voelde Lucas zich al goed en wist zo ook al meteen de eerste ronde een kleine voorsprong op te bouwen. Dit probeerde hij zo ook de tweede ronde te doen; Lucas had een goed ritme te pakken en wist zo lekker z’n rondjes te rijden. In de laatste ronde maakte Lucas nog een klein foutje in de tweede proef maar gelukkig kon hij z’n weg vervolgen en wist zo de dagzege veilig te stellen.

error: Alert: DIT MAG NIET !!