5e plaats voor Lucas Dolfing tijdens Extreem in Luxemburg

Afgelopen weekend heeft TM rijder Lucas Dolfing meegedaan aan een extreem enduro in Luxemburg. Er was een ronde uitgezet van ongeveer 14 minuten. Er werd tijdens deze wedstrijd gestart met de beruchte Le Mans start. Lucas zat er redelijk goed bij met de start. De eerste paar minuten moest Lucas een beetje wennen aan de losse stenen.

Na één uur gereden te hebben stond Lucas op een 8e plaats. Dolfing maakte weinig fouten en pakte zo weer een paar rijders. Een uur later was Lucas Dolfing opgeklommen naar de 4e plaats. Tijdens de laatste paar ronden kwam de 5e man steeds dichterbij, doordat Lucas een paar kleine foutjes maakte werd het gat tussen de 4e en 5e man steeds kleiner.

Het lukte Lucas niet om de 4e plaats vast te houden en eindigde deze wedstrijd op een 5e plaats.

error: Alert: DIT MAG NIET !!